Calitate si performanta

Oferim servicii de transport masini pe platforma saptamanal din oricare dintre tarile in care noi facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti.

Putem onora comenzi pentru o singura unitate ( 1 mașina  ) , dar și loturi complete de 9 unități ( 9 autoturisme ) , de oriunde din Europa, prin intermediul partenerilor nostrii.

Termenele de încărcare variază între 1-20 zile , in funcție de locațiile de încărcare/descărcare și disponibilitățile camioanelor .

Temene de incarcare de pana la 20 de zile, posibilitatea de a transporta de la 1 pana la 9 unitati si disponibilitate peste tot in Europa datorita celor peste 50 de parteneri, tot ce ati putea avea nevoie pentru transportul rapid si in siguranta al autoturismului dumneavoastra.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea de intermedieri a tranzactiilor si transportului de automobile, intern sau extern

Prin natura serviciilor oferite va punem la dispozitie si servicii de logistica si depozitare auto, de la incarcare si transport pana la depozitarea si livrarea autoturismelor catre dumneavoastra.

Pe langa transport, DejTrans va ofera si posibilitatea de a achizitiona automobile din diferite locatii ale Europei, la comanda, echipa noastra fiind prezenta pentru a asigura incheierea tranzactiei si livrarea automobilului catre client.

Vrei mai multe detalii despre serviciile noastre?

Servicii eficiente

Experienta echipei noastre si colaborarea cu partenerii nostri ne permit sa realizam trasporturi interne sau internationale, de oriunde din Europa, cu timp de incarcare inre 1 si maxim 20 de zile, in functie de locatia de la care trebuie realizat transportul.

Experienta si Profesionalism

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, echipa noastra va ofera servicii de calitate la un nivel ridicat de profesionalism.

Eficienta

Timpul maxim de incarcare este de pana la 20 de zile, depinzand de locatie si traseu.

Fara granite

Cu peste 50 de subcontractori in Europa, suntem disponibili pentru transporturile externe.

RomanianEnglishGermanFrenchItalian