DEJTRANS

Suntem o companie specializată in transportul de autovehicule , autoturisme și autoutilitare. Serviciile noastre deservesc clienți din toată Europa , atât intern cât și internațional .

La sfârșitul  anului 2019 am contabilizat un număr de 6453 autovehicule transportate. Tratam cu atenție fiecare comanda , căutând soluțiile cele mai rapide și eficiente pentru fiecare client.

Putem onora comenzi pentru o singura unitate ( 1 mașina  ) , dar și loturi complete de 9 unități ( 9 autoturisme ). Termenele de încărcare variază între 1-20 zile , in funcție de locațiile de încărcare/descărcare și disponibilitățile camioanelor. Pentru a satisface toate nevoile clienților, dar și pentru a găsi soluțiile cele mai rapide și eficiente pentru ei  am dezvoltat serviciul de intermediere.

Reusim astfel sa fim o punte între clienți și transportatori , oferind servicii de calitate ambelor părți, prin intermediul a peste 50 de subcontractori , pentru a putea încarcă și livra in orice punct din Europa in timpul cel mai scurt și-n condițiile cele mai avantajoase .

  • Comenzi intre 1 si 9 unitati
  • Termene de incarcare intre 1 si 20 de zile
  • Disponibilitate oriunde in Europa
  • Preste 50 de subcontractori internationali

Parteneri

FAQ

Costul unui transport difera in functie de ruta,dimensiunile autovehiculului , starea autovehiculului . De indata ce primim de transport , sunt examinate cele mai bune solutii privind pretul si termenul de livare . Cele mai bune solutii vor fi comunicate clientului

Plata transportului se poate face  in numerar la momentul livrarii autovehiculului  sau prin virament bancar .

Imediat ce primim o solicitare , un formular de comanda , echipa nostra va analiza cererea dumneavostra si va va trimite o oferta special creata pentru nevoile dumneavostra .

Toate autovehiculele transportate prin intermediul companiei DEJTRANS beneficiaza pe perioada transportului de asigurare CMR in valoare de 1 200 000 EUR, atat ca transportator cat si ca,  casa de expeditii.

Pentru ca echipa nostra sa inceapa organizarea transportului pentru dumneavostra   , avem nevoie sa ne trimiteti comanda de transport. La incarcare, personalul nostru calificat , va intocmi scrisoarea de transport  (CMR)si va inmana un exemplar persoanei care va preda  masina .

Fie ca aveti un singur autovehicul ( 1 unitate ) sau loturi formate din (5/6 sau 8/9 unitati ). Suntem aici sa venim in intimpinarea nevoilor dumneavostra . Dispecerii DEJTRANS, sunt gata sa organizeze transportul autovehiculului dumneavoastra, in cel mai rapid, eficient si sigur mod.

Ai alte intrebari?     Contacteaza-ne

Vrei mai multe detalii despre serviciile noastre?

RomanianEnglishGermanFrenchItalian