Ce trebuie sa stii despre transportul masinilor pe platforma

Adaugat de admin
Categorie:

Ai nevoie sa iti fie adusa masina in Romania? Te putem ajuta la rezolvarea acestei probleme. Echipa noastre are o experiență de peste 15 ani in domeniul transporturilor auto.

Masina ta e in siguranta cu noi, asta este primul lucru pe care trebuie sa-l stii.

Pare foarte complicat sa iti aduci masina dintr-o tara in alta, insa noi iti spunem ca e foarte simplu. Simplu pentru ca facem asta de mult timp si o facem cu profesionalism, pentru fiecare masina in parte.

Cat costa sa aduci o masina pe platforma?

Preturile sunt diferite in fiecare situatie pentru ca ele depind de locul de preluare al masinii si de cel al predarii, depind de tipul masinii, de anul de fabricatie si de tonaj. Vei obtine mai multe detalii contactandu-ne sau utilizand formularul de comanda pentru a primi o oferta personalizata.

Care este procesul de preluare si de aducere al masinii?

La plasarea comenzii este nevoie sa ne furnizezi adresa exacta de unde este preluata masina, datele de contact ale persoanei care o expediaza si un numar de telefon. Acelasi lucru acem nevoie si pentru locul de predare al masinii. Plasarea comenzii inseamna automat si infiintarea unui contract intre tine si noi prin care ne asumam aducerea intacta a masinii, asa cum am preluat-o. Incarcarea si debarcarea masinilor pentru transport auto cu platforma se face numai de catre conducatorii nostri specializati. Preluarea si predarea automobilelor se face pe baza de proces verbal si CMR. Mai trebuie predate actele masinii in original si cheia masinii. Daca se trimit copiiile actelor, atunci va fi nevoie si de copia de buletin a celui de unde va fi preluata masina.

Cat dureaza sa mi se aduca masina pe platforma?

Timpul de asteptare difera in fiecare caz in parte, in functie de tara de unde trebuie preluata masina si de orarul traseelor noastre. In medie, durata de asteptare pana se preia masina este inre 1 si 20 zile insa acest termen este orientativ.

Care sunt tarile de unde se pot prelua masinile?

Masinile se pot prelua de pe intregul teritoriu al europei.

Lasă un răspuns

RomanianEnglishGermanFrenchItalian